Galeri Foto


25.8.2015 - Aktiviti Akrab

                   
   

24.6.2015 - Aktiviti Akrab

                   
                       

Pameran AKRAB di Mini Karnival Kesihatan

                   
              Lagi Foto        
  Pada tanggal 4 Jun 2015, Mini Karnival Kesihatan telah diadakan di Wisma Bernama tingkat 9. Akrab Bernama tidak ketinggalan untuk turut menyertai aktiviti ini dengan mengadakan pameran. Terdapat pelbagai aktiviti yang telah disediakan. Pameran ini disambut baik malah ramai pengunjung berminat untuk turut serta didalam aktiviti tersebut. Cenderhati juga disediakan kepada pengunjung yang telah menyertai aktiviti yang telah dianjurkan.
                       

2.6.15 - Aktiviti AKRAB

                 
  Aktiviti mengenal personaliti melalui tarikh lahir telah diadakan di bilik AKRAB tingkat 1,  Wisma Bernama pada 2 Jun 2015. Ia telah di terajui oleh Encik Mikhail Raj Abdullah, Puan Hasnita Hj Ibrahim dan Puan Lat Zaharah Abd Mutalib serta beberapa orang staff Bernama yang turut hadir menjayakan aktiviti ini.
   

26.5.15 - Aktiviti AKRAB

                 
  Aktiviti mengenal personaliti melalui tarikh lahir telah diadakan di bilik AKRAB tingkat 1,  Wisma Bernama pada 26 Mei 2015. Ia telah di terajui oleh Puan Noor Fishah Osman dan Puan Mastura Hassan serta beberapa orang staff Bernama yang turut hadir menjayakan aktiviti ini.
   

14.4.15 - Aktiviti Mengenal Personaliti Melalui Tarikh Lahir

                   
              Lagi Foto        
  Aktiviti mengenal personaliti melalui tarikh lahir telah diadakan di bilik AKRAB tingkat 1,  Wisma Bernama pada 14 April 2015. Ia telah di terajui oleh Puan Rita Gomez dan Puan Hasnita Hj Ibrahim serta beberapa orang staff Bernama yang turut hadir menjayakan aktiviti ini.
                       

Bengkel Pembentangan Pelan Strategik Akrab di Copthorne Hotel Cameron Highlands

                   
              Lagi Foto        
  Pembentangan Pelan Strategik Akrab ini telah berlangsung pada 2 - 3 April 2015 bertempat di Copthorne Hotel Cameron Highlands
             


1 | 2 | 3 | 4 | 5